فوت و فن تهیه خامه قنادی

خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از فوت و فن‌هایی است که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می‌کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می‌خریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.
کد خبر: ۱۲۸۶۱۷۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از فوت و فن‌هایی است که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می‌کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می‌خریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی:

  • خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

طرز تهیه پیراشکی گوشت

 

طرز تهیه و دستور پخت خامه قنادی:

۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

 

فوت و فن‌ها:

- با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

– توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

– حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.

– حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

– اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

– بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها